Tjenester

Nybygg

Bilde av nybygg

Skal du bygge nytt hus eller næringsbygg? Vi i Haugaland Bygg & Betong vet hvor viktig det er at du får gjennomføre det byggeprosjektet du drømmer om på en god måte. Vi har god erfaring med alle former for nybygg, og kan utføre både grunnarbeid og tømreroppdrag. Vi bygger både hytter, hus, industribygg og driftsbygninger i landbruket.

Bilde av nybygg

Rehabilitering

Bilde av rehabilitering av hus

Ved å gjennomføre en god rehabilitering tar du vare på husets eller hyttas historie og sjarm, samtidig som du får funksjonelle og brukervennlige løsninger. Vi har bred kompetanse innen rehabilitering av eldre hus. Vi kan gi deg gode råd om hvilke tiltak som vil lønne seg for ditt hus eller din hytte, samtidig som vi har tømrer- og murerkompetansen som trengs til oppussning av bygningen. Vi gjør rehabilitering på grunnmur, tetter murer og murer påbygg. Ved å modernisere huset ditt vil du også oppnå effekt med energibesparing.

Stein

Drømmer du om en ny mur av naturstein eller belegningsstein i hagen din? Kanskje du har lyst på en naturlig trapp av stein, eller hva med trapp i marmor? Vi utfører det meste innen steinlegging og muring, og gir både hagen og huset ditt det unike og personlige preget. 

Bilde av steinvegg

Betong

Bilde av steintrapp med betong

Vi tar på oss betongarbeid for både private hus og fritidsboliger, i tillegg til støyping av større næringsbygg og driftsbygninger i landbruket. Kaistøyping er også noe vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. Vi kan også tilby tømreroppdrag og ferdigstilling av byggeprosjektet, i andre tilfeller samarbeider vi tett med flere andre entreprenører i lokal byggebransje.

Kontakt oss

Adresse

Medvindbygget
Haukelivegen 668
5582 Ølensvåg

Kontoret er betjent 9-16

Kontoret er betjent kl. 09 - 16

Melding til Kontorleder

Takk for din henvendelse. Vi tar snart kontakt
Oops! Something went wrong while submitting the form